Næringslivet Møter Østkanten 3. november


Næringslivet Møter Østkanten: Bygg broer gjennom sjakken!

Den 3. november har du en unik mulighet til å bygge sterke relasjoner på en litt uvanlig måte: gjennom sjakkbrettet! Vårt hovedarrangement, Næringslivet Møter Østkanten, gir bedrifter muligheten til å stifte bekjentskap med talenter fra østkanten av byen. Ikke bare er dette en anledning til nettverksbygging, men også en mulighet til å støtte og inspirere den kommende generasjonen gjennom spill og samarbeid.

Hvem Deltar?
Arrangementet har allerede tiltrukket seg oppmerksomhet fra noen av toppene i næringslivet. Blant de bekreftede deltakerne finner vi næringslivstopper som John Turesson fra SEB og Ferds Morten Borge. I tillegg har vi deltakere fra en rekke større bedriftsprofiler i Norge, se listen over sponsorer her.

Ferds Morten Borge


Program for Dagen:

14.00 – 15.00: Opplading til Hovedturneringen – Fide Mester Saad Elmi tar plass ved brettet for å utfordre både deltakere og publikum i en lynsjakkrunde. En spennende oppvarming der du kan teste dine ferdigheter mot en av norges største sjakktalenter!

15.00 – 18.00: Parsjakkturnering – Her blir det en unik sammensetning! Hver næringslivsprofil danner et lag med en ungdom fra østkanten. Og for å gjøre det hele enda mer spennende, vil partiene bli kommentert av NRKs anerkjente sjakkekspert, Torstein Bae.

Ønsker Din Bedrift Å Delta?
Dette arrangementet er en fantastisk mulighet for din bedrift å engasjere seg i lokalsamfunnet, bygge relasjoner med fremadstormende talenter, og ikke minst ha en morsom og lærerik opplevelse. Hvis din bedrift ønsker å være en del av denne spennende dagen, vennligst ta kontakt med oss så snart som mulig for å sikre din plass.

Gjennom sjakkbrettet bygger vi sterkere forbindelser mellom næringslivet og samfunnet. Vi ser frem til å ha deg med på laget!