Åpen parsjakkturnering den 3. november på Økern Portal

Parsjakkturnering

Åpen Parsjakkturnering på Økern Portal
Næringslivet Møter Østkanten inviterer deg til en spennende dag med skarp konkurranse og vennlig samvær. For alle som har en lidenskap for sjakk, eller bare er nysgjerrige på å prøve seg mot andre sjakkentusiaster, byr vi nå på en unik mulighet.

Ved siden av det hovedarrangementet “Næringslivet Møter Østkanten“, lanserer vi en åpen parsjakkturnering. Og når vi sier “åpen”, mener vi virkelig det! Uavhengig av om du er en erfaren mester eller en ivrig nybegynner, er dette din sjanse til å spille, lære, og kanskje til og med triumfere i denne sosiale grenen av sjakk.

Hva er Parsjakk?
Parsjakk er en variant av det tradisjonelle sjakkspillet, hvor to spillere danner et lag og spiller sammen mot et annet par. Trekkene blir gjort annenhver gang og det er ikke lov til å kommunisere med makkeren. Det legger til et ekstra lag med strategi og samarbeid, som gjør spillet enda mer utfordrende og engasjerende.

Hvor og Når?
Turneringen vil finne sted i de stilfulle lokalene i overetasjen på Økern Portal. Det er et perfekt miljø for konsentrasjon, strategisk tenkning, og selvfølgelig, litt vennlig banter mellom konkurrentene.Dato: 3. november
Oppmøtetid: kl 15:45
Turneringsstart: kl 16:00

Hvordan Melde Seg På?

Ønsker du å delta? Påmelding er enkel. Kontakt Erik Grindbakken innen 1. november for å sikre deg en plass. Han er den primære kontaktpersonen for dette arrangementet og vil gi deg all nødvendig informasjon.

Epost: erik@sjakk.no

For de som er nysgjerrige, men kanskje ikke ønsker å delta, er tilskuere selvfølgelig velkomne. Dette er en flott mulighet til å støtte venner og familiemedlemmer, lære mer om spillet, eller bare nyte atmosfæren av en ekte sjakkturnering.

Vi gleder oss til å se både gamle og nye ansikter ved brettene. Måtte den beste duoen vinne!