Parsjakkturnering for kvinner på EY

Lørdag 2. mars arrangerte vi en sosial parsjakkturnering for kvinner hos EY i Oslo. Arrangementet samlet en herlig gjeng med sjakkdronninger i alle aldre for 7 runder med lynsjakk.

Hanna og Siri gikk seirende ut av turneringen etter å ha vist imponerende strategisk tenkning og samarbeid. På andreplass fulgte Livia og Astrid, tett fulgt av Ingrid og Maya på tredjeplass.

Trykk her for å se alle resultatene

Vinnerne av turneringen, Hanna og Siri

Det var tydelig at arrangementet ikke bare handlet om konkurranse, men også om å skape et fellesskap blant kvinner i både næringslivet og sjakken. Mange deltakere uttrykte glede over arrangementet og det å delta i en aktivitet som fremmet samarbeid og strategisk tenkning.

Initiativet til å arrangere en parsjakkturnering viser hvordan bedrifter kan bidra til å skape et inkluderende miljø og styrke båndene mellom ansatte på tvers av avdelinger og hierarkier. Slike arrangementer bidrar til å bryte ned barrierer og fremmer en kultur preget av samarbeid og fellesskap.

Det positive oppmøtet og den gode stemningen under turneringen antyder at lignende arrangementer kan bli en suksess i fremtiden, og at initiativ som dette kan bidra til å berike det profesjonelle miljøet med en følelse av samhold og fellesskap. Vi gleder oss til å gjøre mer av dette!

Trykk her for å se alle resultatene