Nettverkstreff hos Ferd 11. mai

Den 11. mai arrangerte vi et nettverkstreff i hovedkvarteret til Ferd, som samlet en rekke mennesker fra næringslivet, sportsverden og akademia. Arrangementet startet med mingling og nettverking, der deltakerne hadde muligheten til å møte nye mennesker og utvide sitt faglige nettverk.

Fra parsjakkturneringen senere på kvelden.

Etter minglingen var det tid for middag, der det ble servert deilig mat og drikke. Under middagen fortsatte nettverksbyggingen, og deltakerne kunne dele erfaringer og idéer med hverandre.

Etter middagen ble det arrangert en quiz, der deltakerne ble testet på sin allmennkunnskap. Quizen var en flott anledning til å knytte bånd og bli kjent med de andre deltakere.

Vinnerlaget fra quizen.

Etter at Quiz vinnerne var kåret bevegde vi oss over til kveldens høydepunkt, nemlig parsjakkturneringen. Her ble deltakere fra næringslivet paret opp med habile sjakkspillere. Sjakkekspert fra TV 2 og stormester, Jon Ludvig Hammer, sørget for energirik og spennende kommentering av partiene som ble spilt.

Kveldens turnering ble vunnet av Øystein Fossum fra Atea og Erik Hovi fra Nordea! Gratulerer så mye som vinnere av turneringen og en flott klokke fra Von Doren i premie.

Øystein og Erik.

Alt i alt var nettverkstreffet hos Ferd en flott mulighet til å møte nye mennesker, utvide sitt faglige nettverk og ha det gøy samtidig. Arrangementet ble en suksess med en god balanse mellom faglige og sosiale aktiviteter. Vi ser frem til neste nettverkstreff!

Her kan du se flere bilder fra kvelden.